‘Rekabetçiliği güçlendirecek’

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın, ‘Ekonomi Reformaları’ hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Rekabetçiliği güçlendirecek’

Ekonomi Reform Paketini’ni hızla ilerleyen küresel yarışta Türkiye’nin konumunu güçlendirecek önemli bir adım olarak değerlendirdiklerini ifade eden Sargın, şunları kaydetti: “Türkiye’nin küresel yatırım rekabetçiliğini arttıran, değerli bir adım olarak görüyoruz.

Açıklanan programın bir diğer vurgusunun, dünyadaki gelişmelere paralel olarak geliştirilen dijital dönüşüm gündemi olması memnuniyet vericidir. Dijitalleşme, hem mevcut yatırımların verimliliğinin artırılması, hem de Türkiye’nin her geçen gün büyüyen veri ekonomisinde konumlanması açısından büyük önem taşımaktadır.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER