ABD'li politikacıdan skandal sözler! Firari FETÖ’cülere övgü dolu sözler

Virginia Delegeler Meclisinde konuşan ABDli politikacı Mark Sickles, firari FETÖ'cüler Adem Yavuz Arslan ve FETÖ’nün yayın organı Zaman’ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Biliciyi mecliste cesur gazeteciler olarak tanıttı. Meclis'tekiler ise FETÖ'cüleri alkış yağmuruna tuttu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD'li politikacıdan skandal sözler! Firari FETÖ’cülere övgü dolu sözler

 

ABD’nin Virginia eyaleti Delegeler Meclisinde Çarşamba günü düzenlenen oturumda konuşan Demokrat Parti Üyesi Delege Mark D. Sickles, Fairfax kentindeki Amerikan Türk Dostluk Derneği’nden arkadaşları olarak tanıttığı Adem Yavuz Arslan ve Abdülhamit Bilicinin sürgün edilmiş medya çalışanları olduğunu söyledi. 

Konuşmasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına ve bu iki FETÖ'cünün neden soruşturma geçirdiği ve firar ettiğine değinmeyen Sickles, Arslan ve Biliciyi soruşturma geçirmiş, vatansızlar diye tanımladı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER