Manisa'da cinayet şüphelisinin saklandığı yer şaşkına çevirdi

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde arazide boğazından tabancayla vurularak yaralanan Mehmet Türk (40), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis, şüpheli H.E.'yi saklandığı su kuyusunda yakalayıp, gözaltına aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Manisa'da cinayet şüphelisinin saklandığı yer şaşkına çevirdi

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında İzmir-Ankara kara yolu, Ahmetli ilçesi Barbaros Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mehmet Türk, bir akaryakıt istasyonun arkasındaki tarım arazisinde boğazından tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

İlk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Türk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin H.E. olduğunu belirledi. H.E., suç aleti tabancayla, olay yerinin yakınındaki bir su kuyusunun içinde yakaladı. Gözaltına alınan H.E.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER