Çift Ön Kameralı Lenovo Vibe S1 Akıllı Telefon

Lenovo yeni Vibe S1 akıllı telefonunu Berlin'de devam etmekte olan IFA'da duyurdu.

VATAN VATAN
Çift Ön Kameralı Lenovo Vibe S1 Akıllı Telefon

Cihazın en dikkat çekici özelliği şüphesiz kullanıcılara yaratıcı selfie çekimler yapma olanağı sunan çift ön kamera ile gelmesi. 8 MP çözünürlüklü ön kamera selfie çekimleri gerçekleştirirken 2 MP'lik ikincil ön kamera insanın binoküler vizyonunu replike ederek sahanın derinliğini tespit etme işlevini üstleniyor. Yaratıcı sonuçlarla başarılı selfie çekimler yapılabilmesi için dahili fotoğraf düzenleme araçları mevcut. Bokeh efekti katma ya da kareden bazı kişileri çıkarma gibi işlemler kolaylıkla uygulanabiliyor.

Lenovo Vibe S1'de sekiz çekirdekli 64-bit MediaTek işlemci, 5 inç Full HD ekran, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD kart yuvası, 2500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Ana kamera 13 MP çözünürlükte. LTE desteği ile Android 5.0 Lollipop işletim sistemi bizlerle. Beyaz ve mavi renk seçenekleri sunan Lenovo Vibe S1'in Kasım ayında 299 USD'lik fiyat etiketiyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacağını belirtelim.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/09/03/cift-on-kamerali-lenovo-vibe-s1-akilli-telefon/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER