CHP'de 'Mansur Yavaş' gelişmesi! Bir araya gelecekler...

CHP-İYİ Parti ittifakı ve Mansur Yavaş ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Hande Fırat'ın moderatörlüğünde CNN TÜRK'te yayınlanan 'Gece Görüşü'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumartesi günü bir araya geleceği bekleniyor. Öte yandan Mansur Yavaş'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep ettiği ve yakın bir tarihte iki ismin görüşeceği bildirildi.

VATAN VATAN
CHP'de 'Mansur Yavaş' gelişmesi! Bir araya gelecekler...

Hande Fırat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumartesi günü bir görüşme yapacağını aktardı.

Fırat, ayrıca Mansur Yavaş'ın Ankara adaylığı için Kılıçdaroğlu'na randevu talep ettiği ve ikilinin bir görüşme gerçekleştireceğini belirtti. Kılıçdaroğlu ve Yavaş görüşmesi için ise bir tarih vermedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER