Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "44 yıllık bir hasreti dindirdik..."

TFF 1'inci Lig'i 2'nci sırada tamamlayarak direkt olarak 44 yıllık aranın ardından Süper Lig'e yükselen Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "44 yıllık bir hasreti dindirdik..."

44 yıllık bir Süper Lig özlemini bitirmenin verdiği mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Karaahmet, "44 yıllık bir hasret vardı. Ben hep söylüyordum, bu 44 yıllık birikmişlik hayra alamet değil diye. Bunun mutluluğu bambaşka oldu bizim için. 1'inci Lig'deki hemen hemen en uzun üst lige çıkamama serisiydi. Bunun için ekstra bir mutluluk yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"ACELECİ DEĞİLİZ, PANİK YAPMIYORUZ"

Süper Lig için çalışmalara sezon devam ederken başladıklarını vurgulayan Karaahmet, "Bu ihtimali görmeye başladığımız andan itibaren bir takım hazırlıklar yaptık ve şu anda da hazırlıklarımız devam ediyor. Ekonomik tabloyu doğru oluşturmazsak kulüplerin geleceğine büyük zararlar veriyoruz. Biz doğru zamanda hamle yapma taraftarıyız. O yüzden oluşturabileceğimiz kadro ihtimalleri üzerinde bir öngörümüz var. İstediğimiz rakamlara geldiğinde Giresunspor takımı oluşmaya başlayacak. Bunu da zamanla göreceğiz. Aceleci değiliz, panik yapmıyoruz, ne yapacağımızı biliyoruz. Planlarımız belli. Doğru zamanda, doğru maliyetlerle bunu yapma taraftarıyız. Giresunspor'a gelen futbolcuları Türk futbolu görmeye başlayınca burada bir şeyler olabileceğini hissedeceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER