Fenerbahçe'de Hasan Ali ve Rodrigues sevinci

Sakatlıklarını tamamen atlatan Hasan Ali Kaldırım ve Garry Rodrigues’in yarın forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, Kruse’nin oynama ihtimali yüzde 50... Moses ve Emre ise riske atılmayacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Hasan Ali ve Rodrigues sevinci

Spor Arena / Süleyman ARAT - Sakatlıklarını tamamen atlatan Hasan Ali Kaldırım ve Garry Rodrigues’in Pazar günü forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Topla yapılan hafif antrenmana katılmasına rağmen Kruse’nin oynama ihtimali yüzde 50. Moses ve Emre Belözoğlu ise kesinlikle riske edilmeyecekler.

Pazar akşamı Yukatel Denizlispor’la oynanacak lig maçı öncesi sakatlıklardan bunalan Ersun Yanal’a, Hasan Ali Kaldırım ve Garry Rodrigues’den müjdeli haber geldi. Sakatlıktan çıktıktan sonra hızlı bir adaptasyon süreci ve oynama isteğiyle umulandan çabuk toparlanan Rodrigues ve Hasan Ali’nin pazar günü sahada olacağı öğrenildi.

Sakatlıktan çıkmasına rağmen henüz istenilen seviyeye gelmediği anlaşılan Victor Moses'in ise ancak haftaya forma giyebilecek seviyeye gelmesi beklenirken, Max Kruse’nin pazar günü oynama olasılığı ise yüzde 50.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER