Android'de Heads-up Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Heads-up Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

VATAN VATAN
Android'de Heads-up Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Android cihazınızdaki herhangi bir bildirim ya da uygulama için Xposed yükleyicisini kullanarak heads-up bildirimlerini tamamen kapatabilirsiniz. Bunun için Heads off isminde ki akıllı bir modülü kullanacağız. Ancak önce bunun için cihazınızın Root erişimine sahip olması ve Xposed yükleyicisinin cihazda kurulu bulunması gerekiyor. Bunun için sırasıyla şuradaki ve buradaki yazıya göz atabilirsiniz. Peki Heads-up bildirimleri nasıl kapatılır?

Her şey hazırsa şimdi şimdi Android cihazınızda bu bildirimleri kapatacak olan modülün indirme sayfasına gidelim. Bunun için buraya dokunarak anında modülü cihazınıza indirin. Ardından tıpkı normal bir uygulamaymış gibi üzerine dokunarak kurulumunu gerçekleştirin. Ancak hepsi bu kadar değil.

Xposed yükleyicisini kurduğunuzu farzederek, Heads off'u şimdi Xposed'ın içinden açarak uygulamaya tanıtın . Ardından Xposed yüklemenin geri kalan kısmını bitirecek ve size cihazı bir kez baştan başlatmak kalacak.

Cihaz baştan başladıktan sonra artık modül kullanıma hazır demektir. Az önce yüklemiş olduğunuz Heads off'u çalıştırarak bildirimleri kapamak istediğiniz uygulamaların listesini karşınıza getirin. Bu listede her uygulamanın yanında bir işaret yer alır. Bunu kaldırarak o uygulamanın bildirimlerini de kapamış olacaksınız.

Her şey bu kadar basit. Siz de bu rehberi kullanarak kolay bir şekilde dikkat bozan bu bildirimlerden kurtulabilirsiniz. Eğer siz de yazımızı yararlı bulduysanız düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Daha fazla sorunuz için yine yorum kısmını ya da forum bölümünü kullanabilirsiniz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2016/05/31/androidde-heads-up-bildirimleri-nasil-kapatilir/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER