Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

İstanbul'da işkence evi: Ütüyle, çekiçle işkence yapmışlar

İngiltere'ye gitmek için yardım istedikleri Afganistan uyruklu gasp çetesi tarafından kaçırılan ve 37 gündür rehin tutulan 3 İran vatandaşı, polislerin başarılı operasyonuyla kurtarıldı. Vücutlarına kızgın ütü basılan, bıçakla yaralanarak işkenceye maruz kalan 3 İranlı rehinenin kurtarıldığı operasyon saniye saniye kaydedildi.

...

Havalimanında yakalandı: Henüz üretime geçmeyen modeller...

Atatürk Havalimanında "polipropilen granül" cinsi eşya olarak beyan edilen paletlerden yaklaşık 20 bin telefon çıktı. Telefonlar arasında henüz üretime geçmeyen modeller de bulunuyor.

...

Uçak otoyola düştü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Santa Ana şehrinde küçük bir uçak otoyola düştü.

...

Canlı yayında saçları yandı

Fransa'da bir genç kadın, bilgisayar oyunu oynarken canlı yayın yapıyordu. Elindeki çakmakla oynayan kadının bir anda saçları tutuştu. Başta saçlarının yandığını anlayamayan kadın, geç olmadan alevleri fark etti ve eliyle söndürdü. Ardındansa oyununu oynamaya devam etti.

...

Kapının açılmasıyla ölmesi bir oldu

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, merdivendeki bir adamın tamirat yaptığı görülüyor. Bu sırada dükkandan çıkmak isteyen bir kişi kapıyı açında aniden patlama oluyor. Akıma kapılan talihsiz feci şekilde hayatını kaybederken o anlar anbean böyle kaydediliyor.

(İHA)

SONRAKİ HABER