O yolculuğa takipsizlik kararı

Mehmet Önder isimli bir yolcu 29 Mart pazar günü İstanbul’da Boğazköy-Bakırköy seferi yapan belediye otobüsünden yolcuların hınca hınç dolu olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
O yolculuğa takipsizlik kararı

Bu fotoğraflar sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kesim İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs döneminde sefer sayılarını azalttığı için otobüslerin bu halde olduğunu, diğer kesim ise bu görüntülerin belediyeyi başarısız göstermek için kasten yapıldığını iddia etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi görüntülerle ilgili suç duyurusunda bulundu ve otobüse bir duraktan topluca binildiğini öne sürdü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma takipsizlikle sonuçlandı. Başsavcılık kararında, 47 yolcunun araca toplu bindiği iddia edilen Fazilet durağında hiç yolcu binmediğinin tespit edildiği belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER