Akıncıoğlu'ndan "geri dön" çağrılarına olumsuz yanıt

Antalyaspor Vakfı Mütevelli Heyeti'nin görevlendirdiği ekibin görüştüğü eski Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, geri dönmesi yönündeki çağrılara olumsuz yanıt verdi.

F5HABER F5HABER
Akıncıoğlu'ndan "geri dön" çağrılarına olumsuz yanıt

Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, görevinden ayrılan Medical Park Antalyaspor eski Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nu ikna etmek için belirledikleri üç ismin görüşmesinin olumsuz sonuçlandığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Akıncıoğlu'nun 28 Mayıs Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısı ile 14 Haziran'da yapılacak genel kurulda aday olmayacağını kaydettiğini hatırlattı. Akıncıoğlu ile Antalyaspor Vakfı Mütevelli Heyetinin ricasıyla Nafız Tanır, Mevlüt Yeni ve Bülent Yıldırım'dan oluşan üç kişilik heyetin görüştüğünü ifade eden Yılmaz, görüşmeden olumlu bir sonuç alınamadığına değindi.

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yapılan görüşmeler neticesinde Akıncıoğlu, Antalyaspor'un yeni heyecana, yeni isimlere ihtiyacı olduğunu, yönetim oluşturmak ve takımın lige hazırlanması için de yeterli zamanın bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Antalyaspor'a seçilecek yeni yönetime desteğinin devam edeceğini de ifade etti. Antalyaspor'u 5 yıldır fedakarca yöneten, kırmızı-beyazlı kulübün Türkiye'nin elit kulüpleri arasına girmesine vesile olan sayın Hasan Akıncıoğlu'na, yönetim kuruluna, teknik ekibe ve tüm kulüp çalışanlarına verdikleri emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız."

Medical Park Antalyaspor'un mali görevlerini yerine getiren saygın ve güvenilir bir takım olduğunu da vurgulayan Yılmaz, takımın teşvik ve şike gibi iddiaların arasında yer almadığının da altını çizdi.

Yılmaz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Süper Lig'i 7. sırada bitiren, kadrosunu koruyan, 2 ay sonra başlayacak Süper Lig 2013-14 sezonu öncesinde son 5 yılın en iyi ekonomik durumuna sahip, tertemiz, pırıl pırıl parlayan Antalyaspor'un 10 gün sonra yapılacak kongresinde Antalya'ya gönül vermiş isimlerin aday olacağına inanıyor ve bekliyoruz. Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu'ndan herhangi bir ismin Antalyaspor Başkanlığı'na kesin olarak aday olmayacağını belirtir, vakıf olarak Antalyaspor'a desteğimizi süreceğini bildirmekten onur duyarız."

SONRAKİ HABER