Mustafa Kocabey: 'Aykut Kocaman, Merih Demiral’ı kulak arkası etmiş'

Merih Demiral’ın Fenerbahçe altyapısındaki hocası olan Hasan Özdemir ile Merih hakkında konuştuğunu aktaran Galatasaray'ın eski futbolcularından 'Papen' lakaplı Mustafa Kocabey, “A takımın başında Aykut Kocaman vardı. Ona; ‘Hocaya söylemedin mi hiç elimizde böyle oyuncu var’ diye sorduğumda, söylediğini ancak Aykut hocanın bunu kulak arkası ettiğini söyledi” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Kocabey: 'Aykut Kocaman, Merih Demiral’ı kulak arkası etmiş'

Galatasaraylı eski futbolcu Mustafa Kocabey, A Milli Futbol Takımı’ndan, Süper Lig’e kadar birçok konuda İHA’ya açıklamalarda bulundu. İlk olarak ay-yıldızlılar hakkında görüşlerini açıklayan Kocabey, “Milli takımımız Avrupa Şampiyonası’na bir maç öncesinden gitti. Bu mükemmel bir olay. A Milli Takım’ın çoğu Avrupa’da oynayan futbolculardan kurulu. Şenol Güneş ile bir yapılanmaya gidildi ve oyuncuların hepsi inanılmaz mücadele ettiler” şeklinde konuştu.

“Galatasaray istikrarı yakalayamadı”

Süper Lig’de üç büyüklerin inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini açıklayan Mustafa Kocabey, “Lakin Sivasspor sezon başı inanılmaz çalışmış. Rıza Çalımbay ile güzel bir düzen yakalamışlar. Seçilen oyuncu profilleriyle birlikte şu an hak ettikleri yerdeler. Sezon başında Fenerbahçe ile oynadıkları Cumhuriyet Kupası’nda bunun sinyallerini vermişlerdi. Diğer takımlardan Başakşehir ve Beşiktaş’ın sezon başı aldığı mağlubiyetlerle Okan Buruk ve Abdullah Avcı’nın gelecekleri sorgulanıyordu. Ama ligde seri galibiyetler yakalandığında takımlar başka yerlere geliyor. Bunlardan biri de Başakşehir oldu. Galatasaray ise bu istikrarı yakalayamadı. Galatasaray son dakikada yediği gollerle büyük bir sıkıntı yaşadı. Eğer o goller yenmeseydi ligin ikincisiydi” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER