Çukur dizisi 77. bölüm fragmanı izle - 25 Kasım

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'un önümüzdeki hafta yayınlanacak 77. bölümünün fragmanı video sitelerine yüklendi. Aksiyon dolu anların yaşandığı fragmanı izlemek isteyenler Çukur 77. bölüm fragman izle araması yapıyor.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Çukur dizisi 77. bölüm fragmanı izle - 25 Kasım

Show TV’nin her Pazartesi yayınlanan ve sevilen dizisi Çukur’un 76. bölümü yine nefes kesti. Dizinin bitmesinin hemen ardından tutkunları Çukur 77. bölüm fragman izle araması yapmaya başladı.

Çukur'un bu haftaki bölümünde Fadik’in ve Efsun’un itirazlarına aldırmayan Azer ve Yamaç kavga etmişlerdi. Cumali'ye ilgi duyan Damla da büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. İzleyicilerse şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak Çukur'un 77. bölüm fragmanlarını merak ediyor ve arama yapıyor.

İşte Çukur dizisi 77. yeni bölüm fragmanı...

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER