Acun Ilıcalı şoke oldu! 'İlk kez karşılaşıyorum'

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye'nin 6'ncı bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Sahneye çıkan Şahina adındaki yarışmacının kariyer hedefi herkesi şaşırttı. Ilıcalı "Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum" dedi.

GASTE24 GASTE24
Acun Ilıcalı şoke oldu! 'İlk kez karşılaşıyorum'

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye'nin 6'ncı bölümünde sahneye çıkan Şahina adındaki yarışmacının kariyer hedefi sosyal medyaya damga vurdu. Acun lıcalı "Hayatımda ilk defa karşılaşıyorum" diyerek şaşkınlığını belli etti. 

Şahina, "Amerika'dan geliyorum ama aslen Türkmenistanlıyım. Ağustos ayında seçmeler için geldim, İstanbul'da yaşayan teyzemde kalıyorum" dedi.

Yarışmacının performansını beğenip takımına katan Hadise, "Kolorado'da ne iş yapıyorsun?" sorusuna, "Kriminoloji okuyorum. Aslında müziğe merakım küçüklükten beri var. Bir de FBI'da çalışmak istedim, FBI ajanı olarak. Çünkü dillerim var. Ama müzikte ilerlemek istiyorum" cevabını aldı.

Acun Ilıcalı şoke oldu! 'İlk kez karşılaşıyorum' - Resim : 1

"NE GÜZEL HEDEFLERİN VAR" 

Yarışmacının ilginç açıklaması üzerine araya giren Acun Ilıcalı, "Ne güzel hedeflerin var. Bir şey araştırmak istersek seni ararız artık bundan sonra. Hayatımda ilk defa 'ajan olmak istedim' diyen biriyle karşılaşıyorum" şeklinde espri yaptı.

Acun Ilıcalı şoke oldu! 'İlk kez karşılaşıyorum' - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER