Ayşe Tuba Arslan cinayetinde şok detaylar! 'Kafasını keseceğim' diyordu...

Eskişehir’de eski kocasının satırlı saldırısında hayatını kaybeden Ayşe Tuba Arslan cinayetine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Yalçın Özalpay hakkında, “Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açtı. Savcılık, şüpheliye verilecek cezadan herhangi indirim talebinde bulunmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ayşe Tuba Arslan cinayetinde şok detaylar! 'Kafasını keseceğim' diyordu...

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheli Yalçın Özalpay hakkında, “Tasarlayarak Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Kasten Öldürme” suçundan Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. İddianamede, maktül ile şüphelinin 10 Eylül 2019 tarihinde boşandıkları, şüphelinin Ayşe Tuba Arslan’ı 11 Ekim 2019 tarihinde takip ederek ve kovalayarak yakaladığı, bıçak ve satırla saldırarak,  birden çok yerinden yaraladığı, genç kadının daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği anlatıldı.

SATIRLA KAFASINA VURUYORDU

İddianamede tanık ifadelerine de yer verildi. Tanık olarak ifade veren E.Ö ve C.G, “olay tarihinde kafede oturdukları esnada bir erkek şahsın yol üzerinde bulunan bir kadını kovaladığını, kaçan kadının yardım çığlıkları atarak ‘imdat yardım edin’ diye bağırdığını, kovalayan erkek şahsın sağ elinde satır olduğunu ve elindeki satırla yardım isteyen kadını kovaladığını daha sonra yakaladığını ve satırla kadının kafasına doğru tahmini olarak 10 ya da 15 kez vurduğunu gördüklerini” belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER