Galatasaray, Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshetti! Tazminat...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Fatih Terim hakkında kullandığı 'sicili bozuk' ifadesinin ardından harekete geçen Galatasaray, Koç Holding'e ait Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshetti. Bu fesih için yaklaşık 200 bin dolar tazminat ödeyecek olan sarı kırmızılılar, Do&Co İkram Hizmetleri ile de masaya oturdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray, Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshetti! Tazminat...

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fatih Terim arasında yaşanan gerilimin ardından Türk Telekom Stadı'nda hizmet veren Koç Holding'e ait Divan Restaurant'ın sözleşmesini feshetti.

Fesihnameyi firmaya göndererek ayrılığı resmileştiren sarı kırmızılı kulüp, söz konusu fesih için yaklaşık 200 bin dolar tazminat ödeyecek. Divan Restaurant, stadyumdaki tüm envanterini önümüzdeki hafta toparlayarak alanı boşaltacak.

YERİNE HANGİ ŞİRKET GEÇECEK?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER