Kızının kılığına girerek hapisten kaçmaya çalıştı! Görüntüleri ortaya çıktı

Brezilya'daki en büyük suç örgütlerinden birinin lideri Clauvino da Silva, hapishaneden, 19 yaşındaki kızının kılığına girerek kaçmaya çalıştı. Yetkililer, maske ve peruk takan Silva'nın gergin tavırlarının kendisini ele verdiğini bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kızının kılığına girerek hapisten kaçmaya çalıştı! Görüntüleri ortaya çıktı

Olay, Rio de Janeiro’daki hapishanede meydana geldi. 19 yaşındaki kızı tarafından hapishanede ziyaret edilen Clauvino da Silva, hapishaneden kaçmak için ilginç bir yöntem kullandı.

Peruk ve maske taktıktan sonra kızının giysilerini giyen Silva, kızının kılığında hapisten kaçmaya çalıştı. Gergin tavırları sebebiyle kendini ele verdiği belirtilen Silva’nın yakalandıktan sonra maskesini çıkardığı anlar polis tarafından görüntülendi. 

Rio Eyalet Hapishanesi İdaresi Sekreterliğince yayımlanan görüntülerde Silva, kadın kıyafetlerinin yanı sıra silikon kadın maskesi ve uzun siyah saçlı peruklu haliyle görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER