Fenerbahçe - Olympiakos maçı öncesi Yunanların korktuğu 4 yıldız! 'Kadıköy cehenneminde o isimler çok tehlikeli...'

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında bugün Yunanistan ekibi Olympiakos’u Kadıköy’de ağırlayacak. Dirençli bir futbol oynayan rakibine karşı saha ve taraftar avantajını kullanıp yarı finale çıkmaya odaklanan sarı-lacivertliler, dev maça odaklandı. Yunan meslektaşlarımız, kritik 90 dakika öncesi her iki takımın tur şansıyla ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe - Olympiakos maçı öncesi Yunanların korktuğu 4 yıldız! 'Kadıköy cehenneminde o isimler çok tehlikeli...'

Yunanistan’daki ilk maçta Olympiakos karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci’nin golleriyle ümitlerini diri tutan Fenerbahçe, bugün yarı final için sahaya çıkıyor. Jayden Oosterwolde dışında eksiği bulunmayan sarı-lacivertliler, taraftarlarının güçlü desteğiyle galibiyete uzanmak istiyor. Yunan gazeteciler, yarı final yolundaki zorlu 90 dakikayla ilgili düşüncelerini aktardı.

LAMBROS BALAFAS (COSMOTE TV):

“ŞU ANDA OLYMPİAKOS TAKIMINDAKİ ATMOSFER EN İYİ DURUMDA”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER