ABD’li turist Beyoğlu’nda öldürüldü

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Leonard Samuel Record’un uzlaşmak isterken saldırıya uğradığı görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD’li turist Beyoğlu’nda öldürüldü

İstanbul Beyoğlu’nda dün saat 05.00 sıralarında 20 gün önce İstanbul’a gelen ABD’li turist Leonard Samuel Record, arkadaşıyla birlikte sokakta yürürken karşı yönden gelen gruptan bir kişi kendisine omuz attı.

ABD’li turist Beyoğlu’nda öldürüldü - Resim : 1

Record, uzaklaşmak istediği esnada grup üyeleri tekme ve yumruk atmaya başladı. Saldırı esnasında grubun içindeki bir kişi ABD’li turisti baldırından bıçakladı. Olayın ardından saldırganlar olay yerinden kaçarken Record ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Record, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarından saldırganların bir süre yaya olarak kaçtığını, daha sonra ise bir taksiye bindiğini tespit etti.

Kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen 5 şüpheliden Ferhat Kavdır, E.A., M.K.O. ve T.D. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırganlardan 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ferhat Kavdır ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER