Galatasaray - Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? Corona virüs salgını...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınıyla ilgili bir vatandaşımızın test sonucunu pozitif olduğunu duyurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da 80'ten fazla organizasyonun ertelendiğini duyururken gözler bu hafta sonu Süper Lig'de oynanacak Galatasararay - Beşiktaş derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Galatasaray - Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte detaylar..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray - Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? Corona virüs salgını...

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi nefesler tutulurken Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın seyircili mi yoksa corona virüs önlemleri kapsamında taraftar olmadan mı yapılacağı merak konusu oldu.

Futbolseverler bu sorunun cevabını ararken Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

MAÇLARIN ERTELENMESİ VEYA SEYİRCİSİZ OYNANMASI GÜNDEMDE DEĞİL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER