Emine Erdoğan'dan mesaj... 'Ukrayna'yı kurtarın' konseri

Rusya'nın başlattığı savaşı kınamak için de dünyaca ünlü müzisyenler bir araya geldi. Bir konser düzenlediler. 'Ukrayna'yı kurtarın' adı verilen konser yaklaşık 2.5 saat sürdü. Konser de Emine Erdoğan'ın mesajına da yer verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emine Erdoğan'dan mesaj... 'Ukrayna'yı kurtarın' konseri

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken tüm dünya bölgedeki acıları dindirebilmek için ellerinden geleni yapıyor. dünyaca ünlü müzisyenler de bir aydır devam eden savaşı kınamak için bir araya gelerek konser düzenledi.

Konserde müziğin yanı sıra birçok video mesaj yayınlandı. O mesajlardan biri de Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'ya ait teşekkür mesajıydı. Zelenska'ya dünyanın bir çok yanından First Lady'ler destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da destek mesajı yayınlayan First Ladyler'den biri oldu. Emine Erdoğan, "Çocuklar yalnızca gökyüzüne yükselen balonları seyretmek için başlarını kaldırsın, üzerlerine yağan bombalara bakmak için değil" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER