Jose Mourinho, Alman devinin başına geçiyor

Son olarak Manchester United'ı çalıştıran Jose Mourinho, Borussia Dortmund ile flörtleşiyor. Alman basını, kulüpteki geleceği soru işareti olan Lucien Favre'nin yerine düşünülen ismin Jose Mourinho olduğunu yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jose Mourinho, Alman devinin başına geçiyor

Spor Arena Dış Haber | Lucien Favre ile uzun vadeli bir birliktelik düşünmeyen Borussia Dortmund, takımın başına Jose Mourinho'yu getirmek için düğmeye bastı.

BILD'de yer alan habere göre; Lucien Favre'den şimdilik memnun olan Borussia Dortmund yönetimi, Bayern Münih ile süregelen rekabette daha uzun soluklu bir istikrar yakalamak adına takımı Portekizli teknik adama emanet etmeyi arzuluyor.

Teknik direktörlük koltuğu için Werder Bremen'in 37 yaşındaki teknik direktörü Florian Kohfeldt ve boşta olan Roger Schmidt'i de gündemine alan Alman devi, bu iki ismi eleyerek Jose Mourinho'da karar kıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER