Angelina Jolie’den şok iddia: 'İlişkimiz boyunca şiddet gördüm'

Hollywood yıldızı Angelina Jolie, 2016 yılında ayrıldığı eşi Brad Pitt hakkında şok bir suçlamada bulundu. Jolie, boşanma aşamasında olduğu Brad Pitt’in, ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Jolie daha önce de Pitt’in çocuklarına şiddet uyguladığını öne sürmüştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Angelina Jolie’den şok iddia: 'İlişkimiz boyunca şiddet gördüm'

Bir dönem Hollywood’un örnek çifti olarak gösterilen ve “Brangelina” olarak anılan Angelina Jolie-Brad Pitt ikilisi arasında sular durulmuyor. Angelina Jolie, boşanma aşamasında olduğu eşi Brad Pitt’in, ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ve elinde bununla ilgili kanıtlar olduğunu ileri sürdü. Bu kanıtların ayrıntıları bilinmese de çocukların Angelina Jolie’ye tanıklık etmeye istekli olduğu belirtildi. Çiftin üçü biyolojik, üçü de evlatlık olmak üzere toplamda 6 çocuğu bulunuyor.

2014’te başlayan evliliklerini 2016 yılında bitirme kararı alan çiftin resmi boşanması ise henüz tamamlanmadı. Jolie ve Pitt’in, çocukların velayeti ve maddi kaynakların paylaşımı konusunda henüz anlaşamadığı belirtiliyor. 45 yaşındaki Jolie’nin, Pitt’in 300 milyon dolarlık servetinin büyük kısmını almak istediği iddia ediliyor.

ÇOCUKLARINI DA DÖVDÜ İDDİASI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER