Aile faciası! 4 kişi villada ölü bulundu

Antalya’da aynı ailenin 4 üyesi, evlerinde başlarından vurulmuş halde ölü bulundu. Yapılan incelemede, Mustafa Gider’in, annesini, babasını ve ablasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aile faciası! 4 kişi villada ölü bulundu

Korkunç olay önceki gün 22.00 sıralarında, Antalya merkez Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2386 Sokak’taki Sefakent Yağmur Sitesi’nde bulunan 3 katlı villada meydana geldi. Gider Ailesi’nden haber alamayan bir yakını, endişelenerek villaya geldi. Ailenin yakını, kapıyı açan olmayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekibi, balkon kapısını kırıp villaya girdiğinde, Muzaffer Gider (73), eşi Işık Gülsen Gider (65) ile çocukları Gamze Gider (45) ve Mustafa Gider’i (40) silahla vurulmuş halde buldu. Çağrılan sağlık ekipleri, 4 kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yapılan incelemede, Mustafa Gider’in, annesi, babası ile ablasını pompalı tüfekle başlarından vurup öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdiği belirlendi.

BABASININ CESEDİNİ ALT KATA TAŞIMIŞ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER