Masumların kanı sizin de elinize bulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK’ya silah veren ABD’ye ve destek olan diğer kesimlere “Hani siz PKK’nın, YPG’nin yanında değildiniz. Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Bu masumların kanı terör örgütüne sahip çıkan, destek veren, sempati sergileyen herkesin eline bulaşmıştır” diye seslendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Masumların kanı sizin de elinize bulaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Rize 7. Olağan İl Kongresi’ndeki konuşmasında ABD’ye sert eleştirilerde bulundu. Rize’den Aksaray-Eskişehir-Konya 7. Olağan il kongrelerine de canlı bağlanan Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

KURTARMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK

“Bu kardeşlerimizin bir kısmı 5 yıl, bir kısmı 6 yıl bu teröristlerin ellerinde esirdi. O günden bugüne kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Gerek Savunma Bakanım, gerek Genelkurmay Başkanım, gerek milli istihbarat, gerek polis, hep birlikte yapılan çalışmalar neticesinde adım atıldı. İlk etapta bütün inlerine gireceğiz, mağaralara gireceğiz demiştik ya, 42 terörist bu esnada gebertildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER