Payitaht Abdülhamid’de sır perdesi aralanıyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümde sır perdesi aralanıyor.

POSTA POSTA
Payitaht Abdülhamid’de sır perdesi aralanıyor

Payitaht Abdülhamid 143. bölüm ile TRT 1 ekranlarında olacak. Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Hakan Boyav’ın rol aldığı ‘Payitaht Abdülhamid’de: Mason paşaya ulaşmaya çalışan Abdülhamid, yeni bir plan yapar. Mahmut Paşa’nın ardındaki sır perdesi aralanır. Kardeşi Necip Paşa’yı kurtarmak için onun kılığına giren Selim’i bir sürpriz bekler. Abdülhamid’in aldığı karar, haremin güç dengelerini değiştirir.

Payitaht Abdülhamid’de sır perdesi aralanıyor - Resim : 1

Payitaht "Abdülhamid" 142. bölümde neler oldu?

Selim Paşa’nın mason olmadığını öğrenen Abdülhamid, mason paşayı ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapar. Abdülhamid ile yüzleşen Selim, Sultan ile beraber hareket eder. Necip Paşa’nın ismini duyan Cassel ise şüphelenip meselelerin peşine düşer.

 Saliha, nihayet Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak delili bulur. Aliye, Stefano ile kavuşacağını düşünürken Fatma’nın tuzağına düşer. Fatma kardeşini korumaya çalışırken aşkını kaybetme noktasına gelir.

Payitaht Abdülhamid 143. bölüm fragmanı



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER