Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatıldı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum", "İnsanları korona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" açıklamaları nedeniyle soruşturma başlatıldı.

GASTE24 GASTE24
Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatıldı

Şarkıcı Aleyna Tilki hakkında "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum", "İnsanları korona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" şeklindeki ifadeleri nedeniyle bir vatandaşın şikayeti üzerine soruşturma açıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aşılama çalışmaları sürerken, bir vatandaş "Anneme, kendime kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum", "İnsanları korona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" şeklindeki sözleri nedeniyle şarkıcı Aleyna Tilki'yi CİMER'e şikayet etti.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre söz konusu vatandaşın dilekçesinde Tilki için "Devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu" ifadesi kullanıldı.

Tilki hakkında, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin uluslararası müzik piyasasında atacağı ilk büyük adımı "Retrograde" şarkısını geçtiğimiz ay yayınlamıştı

Retrograde'in sözleri, tüm dünyada liste başı çalışmalarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip Grammy ödüllü Dua Lipa, Grammy adayı Sarah Hudson ve Coffee'ye, bestesi ise elektronik müziğin dahi ismi Diplo ile beraber King Henry ve Jr.Blender'a ait.   

Şarkının prodüksiyonunu Beyoncé, Justin Bieber, Mark Ronson, Charli XCX gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan King Henry üstlendi.

Retrograde'in mix ve master'ı ise Grammy adayı ses mühendisi Luca Pretolesi'nin ellerinden çıkma. Aleyna Tilki, şarkıda birbirinden ünlü starların vokal koçu ve prodüktörü olan Lorna Blackwood ile çalıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER