F-35 vermiyorsanız biz de başka yerlere döneriz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’ye, “F-35 vermiyor musunuz? Biz o konuda yine tedbirlerimizi alırız, başka yerlere döneriz. Bu konuda çalışmalarımızı ayrıca yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Çünkü biz eli bağlı duramayız. Türkiye’ye daha fazla adaletsizlik yapılmamalı” diye seslendi. Erdoğan AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen il başkanları toplantısında özetle şöyle konuştu:

HÜRRİYET HÜRRİYET
F-35 vermiyorsanız biz de başka yerlere döneriz

AB’YE: BEYLER RAHATSIZ

Doğu Akdeniz’deki meşru haklarımızı kullanmamızı engellemeye yönelik akıl ve hukuk dışı girişimler de Avrupa’nın bize bakışı konusundaki tereddütlerimizi arttırıyor. Artık kendimize ait 2 sondaj gemimiz var. Onların bölgede çalışmasından beyler rahatsız. Niye? Burada biz uluslararası hukuk neyi gerektiriyorsa, deniz hukukuna göre atmamız gereken adımları attık ve atıyoruz. Yüzde 75 ‘hayır’ diyeni Avrupa Birliği’ne aldılar, Kuzey Kıbrıs’taki kardeşlerimizi dışarıda bıraktılar. Siz busunuz. Hiçbir zaman sözlerinizi tutmadınız.

KABİLE DEVLETİ DEĞİLİZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER