VakıfBank, Fransa’dan galibiyetle döndü

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında deplasmanda Fransa temsilcisi ASPTT Mulhouse’u 3-0 mağlup etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
VakıfBank, Fransa’dan galibiyetle döndü

Mulhouse Spor Sarayı’nda oynanan ve Türkiye Paris Büyükelçisi Ali Onaner ile bölge milletvekili Bruno Fuchs’ın takip ettiği karşılaşmayı sarı siyahlı ekip, 19-25, 19-25 ve 17-25’lik setlerle 3-0 kazandı.

VakıfBank gruptaki 3’üncü maçında da galip gelerek 3’te 3 yaptı ve puanını 9’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Fransız ekibi ise 2’nci mağlubiyetini tadarak 3 puanla 3’üncü sırada yer aldı.

Öte yandan Mulhouse Belediyesi Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Beyaz ile büyükelçi Ali Onaner ve Strazburg Konsolosu Rami Şaylıman gün boyunca Mulhouse’da sarı siyahlı ekibi yalnız bırakmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER