İzmir'deki pompalı tüfekli cinayete 4 tutuklama

İzmir'in Buca ilçesinde Kenan Çokoğullu'nun (29) pompalı tüfekle öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı. 'Suç delillerini gizlemek ve karartmak'la suçlanan 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'deki pompalı tüfekli cinayete 4 tutuklama

Olay, 26 Aralık günü saat 04.30 sıralarında Kuruçeşme Mahallesi, 203/20 Sokak'ta meydana geldi. Bir özel hastaneye yakın noktadaki kaldırımda hareketsiz yatan kişiyi görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, pompalı tüfekle vurulduğu belirlenen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı araştırmada cesedin Kenan Çokoğullu'ya ait olduğunu belirlendi. Bekar olan Çokoğullu'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından Karşıyaka Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SUÇU BİRBİRLERİNE ATTILAR

Soruşturma başlatan polis ekipleri, olayla ilgili E.T., H.P., R.G., D.K., C.P., B.A. ve K.U.K.'yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.T., H.P., R.G. ve D.K. 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı, 'Suç delillerini gizleme ve karartma' ile suçlanan diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER