Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybetmişti! En acı veda...

Somali’nin başkenti Mogadişu’da düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren iki Türk işçiden Erdinç Genç(++), memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Genç'in acılı babası Abdurrahman, annesi Hamide, eşi Melek Genç ve akrabalarının yanı sıra Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın'ın da aralarında bulunduğu protokol üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybetmişti! En acı veda...

Somali'deki terör saldırısında yaşamını yitiren iki Türk işçiden Erdinç Genç, memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Somali'de önceki gün bomba yüklü motosikletle bir Türk firmasına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Erdinç Genç (44) için Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde cenaze töreni düzenlendi.

Genç'in Türk bayrağına sarılı cenazesi babaevinde helallik alındıktan sonra evin önündeki meydana götürüldü. Erdinç Genç'in naaşı Çorum Müftüsü Muharrem Biçer'in kıldırdığı cenaze namazının ardından evinin karşısındaki mezarlıkta toprağa verildi.Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybetmişti! En acı veda... - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER