Yılmaz Vural, Erzurumspor'la rahat nefes aldı! 'Çok mutluyuz'

Süper Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Yukatel Denizlispor'u 3-2 yenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yılmaz Vural, Erzurumspor'la rahat nefes aldı! 'Çok mutluyuz'

Yılmaz Vural, Denizli Atatürk Stadı'nda yapılan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybeden takımın ligde kalma yolunda büyük sıkıntıya gireceği çok kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını aktardı.

Kadro yapısı olarak Denizlispor'un önemli bir takım olduğunu kaydeden Vural, "Oyuncu kapasitesi anlamında diğer takımlardan farkı yok. Biz 2. dakikada erken bir gol attık. Devrenin bitimine kadar Denizlispor olağanüstü yüklendi. Gerilemek durumunda kaldık. Buna rağmen önemli kontratak pozisyonları yakaladık." diye konuştu.

İkinci yarının başlamasından 38 saniye sonra Hugo Rodallega'nın attığı şık golün ligde ikinci yarı en erken atılmış gol olabileceğini anlatan deneyimli teknik adam, şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER