Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da etkili olmaya başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi ile birlikte birçok bölge için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Yapılan uyarıların ardından beklenen şiddetli yağış İstanbul'da başladı.

GASTE24 GASTE24
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da etkili olmaya başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Marmara, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz (Sinop’un iç kesimleri),Ankara’nın kuzey ve batı kesimleri ile Çankırı ve Eskişehir çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu.

Üst üste yapılan uyarıların ardından ise Marmara Bölgesi'nde beklenen yağışlar başladı.

 İstanbul'un bazı bölgelerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Kentin Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde aniden bastıran yağış, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde devam ediyor.

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da etkili olmaya başladı - Resim : 1

Avrupa Yakası'nda Sarıyer'de de yağış başlarken bazı bölgelerde ise dolu yağışı etkili oluyor. 

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da etkili olmaya başladı - Resim : 2

Yağış nedeniyle ana arterlerde trafik yoğunlaşırken, kent genelinde trafik yoğunluğu şu dakikalarda İBB Trafik verilerine yüzde 53 oldu.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER