‘Fizik de siyaset de sabır işidir’

CHP’nin asıl mesleği fizik öğretmenliği olan Cumhurbaşkanı adayı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya platformu Twitter’dan kendisine ulaşan bir öğrencinin gönderdiği fizik sorusunu çözerek yardım etmesi, günün en çok tartışılan konularından biri oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Fizik de siyaset de sabır işidir’

Twitter’de @kaanko01 adını kullanan bir öğrenci, “Düşünsene bu tweeti Muharrem İnce görüyor ve cevabını atıyor :))” mesajı paylaşarak CHP’nin n asıl mesleği fizik öğretmenliği olan Cumhurbaşkanı adayı ve Yalova eski milletvekili Muharrem İnce’yi etiketledi.

Bu mesajı gören Muharrem İnce, öğrencinin gönderdiği soruyu çözerek, “Fizikten çok uzak kalmışım sen yine de bir bilene sor” notuyla çözümü sosyal medya hesabından paylaştı. İnce, çözüm kağıdının üzerindeki karalamanın ise torununa ait olduğunu ileten bir not da ekledi.

‘REZİL OLURUZ DEDİM AMA’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER