Büyükçekmece Sahili'nde mühürlenen gözlemecilerin yıkımına başlandı

BÜYÜKÇEKMECE Albatros Sahili'nde bulunan 12 esnafa ait iş yerlerinin yıkımına başlandı. Yıkım kararının durdurulmasına yönelik mahkeme kararı olduğunu söyleyen iş yeri sahipleri ile yıkım ekipleri arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Büyükçekmece Sahili'nde mühürlenen gözlemecilerin yıkımına başlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükçekmece Albatros Sahili'nde 12 kilometrelik koyun tamamında yeni sahil düzenleme projesi için çalışmalara başlandı. Proje kapsamında sahilde bulunan 12 esnafa ait gözlemeci dükkanlarının da yıkımına karar verilerek mühürlendi. Bu sabah polis ve zabıta ekiplerince alana gelen yıkım ekipleri mühürlenen bazı iş yerleri ve büfeleri yıktı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Yıkım kararını yargıya taşıdıklarını ve mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktığını söyleyen iş yeri sahipleri ile yıkım ekipleri arasında tartışma çıktı. Yıkımı engellemek isteyen esnafla ekipler arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER