İzmir ve Manisa'da da dolandırıcılıktan aranan şüpheli, Avcılar'da yakalandı

İZMİR ve Manisa'da da dolandırıcılıktan aranan şüphheli İstanbul'da yakalandı. Avcılar'da, bir evden hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıyan şüphelinin, çok sayıda suç kaydı çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir ve Manisa'da da dolandırıcılıktan aranan şüpheli, Avcılar'da yakalandı

Hırsızlık 1 Mart'ta gece saatlerinde Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kişi girdiği apartman dairesinden hırsızlık yaptıktan sonra ayrıldı. Ev sahipleri, dairelerinde hırsızlık yaşandığını anlayarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, parmak izi çalışması yaptı, güvenlik kameralarını inceledi. Kimliği tespit edilen Yekta Arda B., Ambarlı Mahallesi'nde devriye gezen polis ekiplerin tarafından fark edilerek yakalandı. Şüphelinin 1 evden hırsızlık, 3 uyuşturucu kullanmak, 1 gasp, 2 dolandırıcılık suçuna karıştığı, ayrıca İzmir ve Manisa'da işlediği dolandırıcılık suçlarından aranmasının olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER