İtalya Milli Takımı'nda Emenike vakası

İngiltere Wembley Stadı'nda EURO 2020 final mücadelesi için karşı karşıya gelecek İtalya ile İngiltere maçı öncesinde ikinci Emenike vakası yaşandı.

GASTE24 GASTE24
İtalya Milli Takımı'nda Emenike vakası

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finalinde İtalya ile İngiltere Wembley Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde İtalya Milli Takımı'nda flaş bir olay yaşandı.

İngiltere karşılaşması için Floransa'dan ayrılacak olan İtalya'da yardımcı antrenör Gianluca Vialli'nin takım otobüsünde olmadığı fark edildi. Hareket eden otobüs durduruldu ve hızlı adımlarla gelen Vialli otobüse yetişti.

Akıllara Emenike geldi

Emmanuel Emenike 2011 yılında Karabükspor forması giyerken, Sivasspor maçı sonrasında stadyumda unutulmuş ve çevredekilerin yardımıyla takım otobüsüne yetişmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER