Aslan mı, Avcı mı?

Şampiyonluk umudunu sürdürmek isteyen Galatasaray, Trabzon’u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar, Abdullah Avcı ile deplasmanda yenilgi yüzü görmeyen Fırtına karşısında 3 puan hedefliyor. Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aslan mı, Avcı mı?

Süper Lig’de 3. sırada bulunan G.Saray, bu akşam bir alt basamaktaki Trabzonspor’u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Aslan bugün galip gelerek, dün Sivas’ta berabere kalan lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı yönetiminde ise dış sahada hiç kaybetmeyen Trabzonspor ise hem bu serisini sürdürmek hem de bu sezon derbilerdeki kötü istatistiğini (5 maçta 4 yenilgi) düzeltme amacında.

FALCAO VE MUHAMED YOK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER