Son dakika | TFF Sağlık Kurulu'ndan kulüplere maske, sosyal mesafe ve hijyen uyarısı

Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu, Süper Lig ve TFF 1. Lig ekiplerini koronavirüs salgının devam ettiğini hatırlatarak maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika | TFF Sağlık Kurulu'ndan kulüplere maske, sosyal mesafe ve hijyen uyarısı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde: 

"12.06.2020 tarihinden itibaren Süper Lig ve 19.06.2020 tarihinden itibaren ise TFF 1.Lig karşılaşmaları tüm Türkiye'de yapılmaya başlanmıştır. Bu süreç içindeki katkıları nedeniyle kulüplerimize, spor medyamıza, yayıncı kuruluşa, bütün stadyum çalışanları ile TFF çalışanlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Sürecin aksaksız devam ettirilebilmesi ve hastalık riskinden uzak sağlıklı bir dönem geçirilebilmesi açısından maçların başladığı günden bugüne kadar yaşadığımız tecrübelerin ışığı altında sizleri bazı hususlarda bilgilendirmek istiyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER