Araç sahipleri dikkat! Önce zam sonra indirim kapıda

Yeni tip koronavirüsün etkisiyle küresel ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Benzin, uluslararası piyasalarda geçen haftayı bir miktar artışla kapattığı için bu gece yarısından itibaren indirim olması bekleniyor. Brent petrol ve ürün fiyatlarındaki düşüş nedeniyle de çarşambadan itibaren geçerli olmak üzere, motorinde de perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 20 kuruş düzeyinde indirim öngörülüyor.

GASTE24 GASTE24
Araç sahipleri dikkat! Önce zam sonra indirim kapıda

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19)  etkisiyle küresel ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak akaryakıt fiyatları dalgalanıyor.

Habertürk'te yer alan habere göre, benzin, uluslararası piyasalarda geçen haftayı bir miktar yükselişle kapatmış ve tonu 279 dolardan 289 dolara çıkmıştı.

Bu nedenle bu gece yarısı benzine  7 kuruş zam bekleniyor.

Ancak, Brent petrol ve ürün fiyatları düşüşe geçmiş durumda.

Bu düşüşün etkisiyle de benzinde çarşambadan geçerli en az 6 kuruş, motorinde de perşembeden geçerli 20 kuruş düzeyinde indirim bekleniyor.


 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER