TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı

TBF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda Türkoğlu, "Bütün dünyayı ve ülkemizi etkileyen Kovid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ayrı kaldığımız basketbola 2020-2021 sezonu ile yeniden 'Merhaba' diyoruz. Hepimiz basketbolu çok özledik, bu yüzden heyecanımız çok yüksek. Basketbolumuza değer katan seyircilerimiz şimdilik bu mücadeleye, hırsa ve sevince salonlardan ortak olamayacak ancak sağlığımız için gerekli tedbirleri uygulamaya devam edersek en kısa sürede basketbol ile seyircisini aynı mekanda buluşturacağımıza inanıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

- "Liglerimize yeni sponsorluklar kazandırdık"

Salgın nedeniyle etkilenen kulüplerin ekonomisine destek olmak için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Türkoğlu, mesajında şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER