Archie'nin ilk doğum günü: Meghan ve Harry, Archie'nin doğum günü için ne planladı?

Küçük Prens Archie'nin ilk doğum günü yaklaşıyor. Üç kişilik çekirdek ailenin takipçileri, karantina sırasında doğum gününün nasıl kutlanacağını merak ediyor.

POSTA POSTA
Archie'nin ilk doğum günü: Meghan ve Harry, Archie'nin doğum günü için ne planladı?

Küçük Prens Archie Harrison Mountbatten Windsor 6 Mayıs 2019'da doğdu ve 2 ay sonra vaftiz edildi. Kraliçe Elizabeth'nin torunu olan Archie tahtta 7'inci sırada bulunuyor. Ayrıca Prens Harry ve Meghan Markle’ın ilk çocuğu. Kraliyet bebeğinin, doğum belgesinin yayınlanmasının ardından Londra'daki Portland Hastanesi'nde dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı.

Meghan ve Harry, Archie’nin ilk doğum gününde ne yapacak?

Archie'nin ilk doğum günü: Meghan ve Harry, Archie'nin doğum günü için ne planladı? - Resim : 1

Prens Harry ve Meghan Markle, devam eden salgın sebebiyle oğullarının ilk doğum günü için planlarını küçültmeye karar verdi. Normalde büyükanne Kraliçe ile birlikte Balmoral mülkünde birlikte vakit geçirmek için Archie'yi İskoçya'ya götürmeyi planlamışlardı. Ancak artık yüz yüze görüşme mümkün olmayacağı için Kraliçe ile sadece FaceTime görüşmesi yapacaklar. Bunun dışında doğum günü kutlaması sadece çekirdek aileyi içerecek. Archie hayvanları çok sevdiği için kutlamada hayvan temalı bir pasta olacak.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER