‘Kader ortaklığı yapıyoruz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, “Cumhur ittifakı sapasağlam ve kararlı bir şekilde 2023 seçimlerine gidecektir. Bundan birkaç sene önce herkes ‘İttifak dağıldı, dağılacak ve çatladı’ gibi yorumlar yapıyordu. Ancak şimdi kimse ağzını açamıyor. Biz burada kader ortaklığı yapıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Kader ortaklığı yapıyoruz’

AÇIKLAMALARA DİKKAT EDİN

Edinilen bilgilere göre, cumhur ittifakına yönelik 2023 yılına kadar algı operasyonlarının yapılmaya devam edeceğini savunan Bahçeli, kurmaylarını bu konuda uyardı.

Bahçeli, “İttifak 2023’e kadar devam edecek. MHP algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden, cumhur ittifakının itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak. Bugüne kadar elde edilen her şey ittifakın başarısıdır. Herkes açıklamalarına ve konuşmalarına dikkat etsin. İttifaka zarar verecek durumun içerisinde olmayın” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER