G.Saray ve Beşiktaş, Liverpool'u bekliyor

Fenerbahçe'nin Skrtel transferinin ardından Beşiktaş ve Galatasaray da Liverpool'a transfer üssü kurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
G.Saray ve Beşiktaş, Liverpool'u bekliyor

Emenike ve yeni transferler hakkında konuşan Ozan "Tabi öncelilkle yoğun bir kamp sürecimiz vardı. Yeni gelen futbolcularımız adaptasyon sürecini çabuk atlattı ve galip geldik mutluyuz. İyi başladık hatalı bir gol yedik. Emenikeye büyük rol düştü liderlik üstlendi. Şimdi deplasmandaki maçımızı düşünüyoruz taraftarlarımıza teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de transferin merkezi bu sezon Liverpool oldu. Fenerbahçe'nin Liverpool'dan Martin Sktrel'i transfer etmesinin ardından Galatasaray ve Beşiktaş da Jürgen Klopp'un takımından transfer yapmak için tüm kozlarını oynamaya başladı.

Galatasaray, Lucas Leiva; Beşikaş ise Mario Balotelli için Liverpool ile pazarlık masasına oturdu. Uzun bir süredir Liverpool ile temaslarını sürdüren Galatasaray prensip anlaşmasına vardığı Leiva'nın transferi için Jürgen Klopp'un kesin kararını beklerken; diğer yandan da bir diğer Liverpool takımı Everton'dan Niasse'yi kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER