Gso Yönetimi Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimi, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

F5HABER F5HABER
Gso Yönetimi Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni yönetimi, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, beraberinde Başkan Yardımcıları Sabiha Kılıç ve Erdal Geçit ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'nu ziyaret etti. Yeni yönetimi tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Mehmet Gökdağ, Gaziantep'in sanayisi ile tüm Türkiye'de adından söz ettirdiğini vurgulayarak, sanayici dostlarının sorunları olduğunda üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Gökdağ, "Hem ülke hem Gaziantep sevdalısıyız. Gaziantep barış, huzur ve kardeşlik kenti. Sanayisi hepimizin övüneceği bir noktadadır. Böyle gelişmiş bir sanayi kentini, yaşanabilir şehirlerarasında da daha üst sıralara çıkarmalıyız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Başkanı Konukoğlu da Gaziantep'in başarısının Türkiye'nin her tarafından yakından takip edildiğini ifade ederek, birlik beraberliğinin, ortak akılla hareket etmesinin, çalışma azminin ve başarılarının örnek gösterildiğini söyledi. "Her gelen şehrimize hayran olup gidiyor" diyen Konukoğlu, şehirdeki herkesin bu başarıda emeği olduğunu vurguladı.

Konukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gaziantep başarıya açık, azimli, kimse yılmıyor, üstüne düşeni yapıyor. GSO ve diğer odalar da önemli projelere imza atıyor. Herkes birbirine yardımcı olmak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor. Gaziantep hedef koyuyor ve hedeflerine kilitleniyor. Geçen yıl 6 milyar dolarlık ihracat yaptık, bu yıl sonunda ihracatımız 6,8-7 milyar dolara çıkacak. Gaziantep olarak 2023 yılında 30 milyar dolar ihracat, 350 bin istihdam, dünyada gümrüğü olan her yere ihracat yapmayı hedefliyoruz. Başarılı bir şehri herkes konuşur, başarılı bir şehre herkes sahip çıkar. Üstümüze düşen Gaziantep'i bir dünya şehri haline dönüştürmektir. Biz bunu gerçekleştirmenin mücadelesini vereceğiz, ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mustafa Erzin de Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, GSO yönetimini kutladı. Kendi Yönetim Kurulu Üyelerinin çoğunluğunun yaş ortalamasının 40'ın altında olduğunu bildiren Erzin, "Gençlerin önünü açmak lazım. Zamana daha iyi okuyorlar, teknolojiyi daha iyi kullanıyorlar" sözlerine yer verdi. GSO Başkanı Adil Konukoğlu da bu seçimde Oda tarihinde ilkler yaşandığına işaret ederek, şunları söyledi: "57 Meclis Üyemizin 28'i, 11 Yönetim Kurulu Üyemizden de 5'i değişti. 1989 yılında kurulan oda tarihinde ilk kez 3 kadın Meclise girdi. Çok fazla genç arkadaşlarımız girdi. Yeni arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Şehrimizin sanayisinin önünü daha da açmak için gayret edeceğiz. Bu şehir ve bu ülke için çalışan, hizmet üreten, istihdam sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

GSO yönetimine, TSE Güneydoğu Bölge Koordinatöre Mahmut Ulaş, Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Hüseyin Özbay, Örnek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Haratoğlu, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Erhan Özmen, GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan, Gaziantep Tenis ve Atıcılık Kulübü Başkanı İbrahim Türkaslan da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak, tebrik dileklerini ilettiler.

SONRAKİ HABER