Sanver'den F.Bahçe'ye gönderme: "Yerel kalmış kulüpler ile bizi kıyaslamayın"

G.Saraylı Yönetici Remzi Sanver’den F.Bahçe’ye ‘Cincon’ yanıtı geldi. Erol Bilecik’in ‘Cincon’ sözlerine yanıt veren Sanver, “Aile içi sohbette yaşanmış bir dil sürçmesi olduğunu beyan ettiler. Elbette ki beyanları esastır, bir rakibimizin aile içi ortamını değerlendirmek bize düşmez.” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sanver'den F.Bahçe'ye gönderme: "Yerel kalmış kulüpler ile bizi kıyaslamayın"

G.Saray’da Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, sırf alkış almak için Türkiye’nin toplumsal gerginliğine katkı yapmayacaklarını belirtirken, kulüp için ‘Cincon’ diyen F.Bahçe Başkan Vekili Erol Bilecik’e de yanıt verdi. Sanver, dünkü yönetim toplantısını ardından şu açıklamaları yaptı:

BiZ HENÜZ HAVLU ATMADIK

“Bu çok değerli proje F.Bahçeli bir yöneticinin sözleriyle gölgelendi. Bunun aile içi sohbette yaşanmış bir dil sürçmesi olduğunu beyan ettiler. Elbette ki beyanları esastır, bir rakibimizin aile içi ortamını değerlendirmek bize düşmez.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER