Son dakika haberler: Akılalmaz detaylar... Kardeşinin nişanlısını, kızını fuhşa sürüklediği için öldürmüş

Bursa'da erkek kardeşinin nişanlısı Betül Şanal’ı (33) bıçaklayarak öldüren tutuklu Nejla Sıvırcık'ın (44) 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanmasına başlandı. Sıvırcık mahkemede yaptığı savunmada, "Kızımı fuhşa sürüklediği için Betül’ü dövecektim ama tartışırken bayıldı. Betül’e bıçakla arkasından 1 kere vurdum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberler: Akılalmaz detaylar... Kardeşinin nişanlısını, kızını fuhşa sürüklediği için öldürmüş

Olay, 11 Haziran'da merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi Şen Sokak'taki evde meydana geldi. Kadın ticareti ve fuhuş yaptığı öne sürülen Nejla Sıvırcık ile Betül Şanal arasında çıkan kavgayı duyanlar, jandarmayı aradı. İhbar üzerine gelen ekipler, kilitli olan kapıyı kırıp, içeri girdiklerinde Betül Şahan'ı mutfakta bıçakla yaralanmış halde buldu.

Ağır yaralı olan Şanal, gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorarın tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, Nejla Sıvırcık'ı Gürsu ilçesinde saklandığı evde yakalayarak, gözaltına aldı. Sıvırcık, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'BİZ TARTIŞIRKEN BETÜL BAYILDI'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER