İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Noel hediyesi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un, 8 aylık oğlu Wilfred Johnson tarafından çizilen Ren geyiği resmi, Noel hediyesi olarak North Yorkshire'da huzur evinde bulunan 89 yaşındaki bir Parkinson hastasına gönderildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Noel hediyesi

İngiltere’nin North Yorkshire kentinde bir huzur evinde yaşayan Parkinson hastası Betty Boyes’a Noel kutlaması, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 8 aylık oğlu Wilfred Johnson’dan geldi.

Başbakan Johnson'un oğlu tarafından çizilen ren geyiği resmi Noel hediyesi olarak Parkinson hastası Betty Boyes’a gönderildi.

8 aylık Wilfred Johnson'un resim yeteneğine dikkat çekilirken, uzun yıllar fabrika işçisi olarak çalışan Betty Boyes aldığı hediye karşısında son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Boynuzların Wilfred'in elinden olduğunu söyleyebilirim. Ren geyiğinin suratını Boris mi yaptı sizce?" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER