İzmir'de iki paramotorcu, sağlık çalışanları için havalandı

Paramotor pilotları Metin Pehlivan ve Tolga Şenyuva, yaptıkları uçuşla sağlık çalışlarını 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'de iki paramotorcu, sağlık çalışanları için havalandı

Pehlivan ve Şenyuva, Türk bayrakları asılı paramotorlarıyla Bayraklı sahilinden kalkış yaparak Kordonboyu'nda uçuş yaptı.

Pilotlardan Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir'de sportif ve eğlence amaçlı uçuşlar yaptıklarını söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu özverinin çok değerli olduğunu kaydeden Pehlivan, "14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bugün sağlık çalışanlarımız pandemi sürecinde çok emek sarf ettiler. Onlara armağan etmek istedik bu uçuşumuzu. İzmir'i bugün Türk bayraklarıyla süsledik." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER