TİM Başkanı Gülle: İhracatta 220 milyar dolara koşuyoruz

TİM Başkanı İsmail Gülle, ülke ihracatının 1923'te 50 milyon dolar olduğunu belirterek, "Bugün ise 220 milyar dolara gidiyor. Türkiye'yi dış ticaret fazlası veren bir ekonomiye kavuşturmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TİM Başkanı Gülle: İhracatta 220 milyar dolara koşuyoruz

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yapılan açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için birliğin yayınladığı özel filmin izleyiciler tarafından büyük beğeni aldığı bildirildi.

"Cumhuriyet Geleneğimiz, İhracat Geleceğimiz" sloganlı filmin, Anadolu motifleri ve güçlü geleneğin ihracatla dünyaya taşınması mesajı verdiği belirtilen açıklamada, filmde, Anadolu'nun tarihi ve kültürel mirasının, Cumhuriyetin ilk yılları ve bugünden görüntülerin yer aldığı kaydedildi.

Açıklamada, TİM Başkanı Gülle'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı değerlendirmeler de yer aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER